Ședința Ordinară a Consiliului Județean – toate proiectele aprobate în liniște

256

Consilierii Județeni s-au reunit pentru ședința ordinară din această lună. Atmosfera a fost una destinsă, fără interpelări, al fel cum se întâmpla până acum. toate proiectele au fost votate.

Ca în fiecare ultimă joi a lunii, a avut loc ședința Consiliului Județean. Pe ordinea de zi au fost 23 de puncte, plus unul pe ordinea de zi suplimentară. După ce președintele de ședință, Marcel Luca, a dat citire proiectelor ce urmau a fi votate, consilierii au luat o pauză pentru a-și exprima votul. Din cauza pandemiei ședințele se desfășoară online, iar înainte de începerea acestora, consilierii primesc pe mail un formular în care își exprimă opțiunea.

După cele 10 minute de pauză, ședința a fost reluată, iar Marcel Luca a anunțat că toate proiectele au fost votate în unanimitate. Spre deosebire de ședințele anterioare, când măcar un consilier lua cuvântul și cerea lămuriri despre proiecte sau propunea îmbunătățiri, de această dată acest lucru nu s-a întâmplat. Ședința s-a terminat după 30 de minute.

La finalul ei, pentru că urmează Paștile, consilierii și-au urat Sărbători Fericite!

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.