Șefa Secției de Cardiologie din Sibiu, în stare critică – Gabriela Eminovici va fi dusă în Germania

24.598

Medicul Gabriela Eminovici, șefa Secției Cardiologie din cadrul Spitalului Județean Sibiu, se află în stare gravă după ce a fost infectată cu covid 19. Familia speră că în Germania starea acesteia de sănătate se va putea îmbunătăți. Dar, transportul cu o aeronavă specială costă 40.000 de euro. Pentru a obține această sumă, sibienii pot face donații.

Gabriela Eminovici a fost internată în data de 20 aprilie, iar în câteva zile starea ei de sănătate s-a agravat și a fost transferată în modularul ATI Covid. Familia a decis că transferul ei într-un spital din Germania i-ar putea salva viața. Un membru al familiei, care a postat pe Facebook contul în care se fac donații, a anunțat că transferul a fost aprobat.

Alte surse au declarat pentru Ora de Sibiu că medicul sibian a fost transportat la Oradea, pentru că de aici decolează aeronavele spre Germania. A ajuns la Oradea miercuri seara, iar starea ei este în continuare gravă, dar stabilă. din păcate însă, pentru că familia nu a găsit o aeronavă disponibilă, pentru moment, medicul a pierdut locul din secția ATI a spitalului din Germania. Va rămâne însă la Oradea până când se va elibera un loc și în același timp va fi o aeronavă disponibilă.

Transportul însă, cu aeronava specială dotată cu aparatura necesară, costă 40.000 de euro, sumă pe care familia nu o deține. De aceea s-a apelat la sibienii care pot face o donație cât de mică. Banii pot fi virați în contul Asociației Sus Inima:

ASOCIAȚIA SUS INIMA SIBIU, CUI 35617603
IBAN: RO48BTRLRONCRT0329488005
BANCA TRANSILVANIA

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (5)