Sibieni indignați de tăierea copacilor din zona Cireșica – ”O administrație de vis, tăiem tot ce este verde”

1.457

Sibienii sunt nemulțumiți de faptul că ai mulți copaci din zona  Cireșica sunt tăiați. Primăria Sibiu explică situația, spunând că zona este în proces de igienizare și reconfigurare, iar copacii care au fost tăiați erau slab dezvoltați.

Locuitorii din zona dintre Cimitir și strada Intrarea Siretului sunt indignați de faptul că administrația ”distruge” tot ce este verde și că mulți copaci au fost tăiați.

”Cei de la administrația cimitirelor taie copacii într-o veselie. La limita dintre cimitir și blocurile de pe Intrarea Siretului. O administrație de vis, tăiem tot ce este verde.”, spune un locuitor din zonă.

Primăria: ”Se vor planta 80 de noi arbuști rășinoși veșnic verzi”

Reprezentanții administrației locale spun că în zona menționată se fac lucrări de reconfigurare și igienizare, iar cei trei copaci și câțiva arbuști tăiați vor fi înlocuiți cu alți 80 de arbuști noi.

”Din această zonă au fost recoltați trei copaci rău conformați și foarte slab dezvoltați și câțiva arbuști. În schimb, după igienizarea zonei și reamenajarea acesteia, se vor planta 80 de arbuști rășinoși veșnic verzi, cu o înălțime de 2,5 metri care vor crea o perdea verde de protecție și mult mai estetică decât amenajarea anterioară.”, transmite purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.