Daruri de la biserică pentru centrele sociale și pentru Spitalul Municipal Mediaș

128

Beneficiarii centrelor sociale, dar și nou-născuții de la Spitalul Municipal Mediaș au primit daruri de la voluntarii din comunitatea Bisericii „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” şi „Sfinţii Mărturisitori Transilvăneni” din cimitirul ortodox Mediaş.

Voluntari ai bisericii, coordonaţi de preotul Flaviu Fleşer, au oferit daruri beneficiarilor și personalului de la Unitatea de Asistență Medico-Socială, de la Centrul de Recuperare și Reabilitare al Persoanelor cu Handicap, de la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională, precum şi de la Căminul pentru vârstnici „Sfântul Mihail Mărturisitorul”, toate instituţii de ocrotire socială din Municipiul Mediaş. Au fost vizate şi persoane nevoiașe din oraş, care au primit daruri din partea comunităţii amintite, se arată pe site-ul Mitropoliei Ardealului.

Între activităţile bisericii amintim şi bazarul organizat în locaşul de cult pe 18 aprilie, bazar organizat de ARPEHAM Mediaș, eveniment la care a fost prezent pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca

La activitatea din luna martie organizată la Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Mediaș, unde au fost donate 65 trusouri complete pentru toți copilașii născuți. Un trusou conținea o paturică, o pijama, un body, un pantalonaș, un set de șosete, o căciuliță, scutece de bumbac, un pachet pampers și șervețele umede.

Lunar, biserica medieşeană oferă burse în valoare de 200 de lei pentru cinci liceeni merituoşi din Municipiul Mediaş.

Sursa: Mitropolia Ardealului

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.