eminovici
Sursa: facebook Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Gabriela Eminovici, șefa secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Jjudețean de Urgență (SCJU) Sibiu a murit, joi, fiind infectată cu COVD-19. Vestea că medicul s-a stins din viață i-a marcat profund pe prietenii din copilărie, alături de care a crescut la Suceava.

Medicul Cardiolog Gabriela Eminovici (Icuşcă), şefa secţiei de Cardiologie a Spitalului Clinic Sibiu, care a pierdut lupta cu SARS-CoV-2 era originară din Suceava, scrie Adevărul. Gabi, aşa cum îi spuneau prietenii, potrivit monitorulsv.ro, a fost elevă a Şcolii Gimnaziale nr. 3, după care a urmat cursurile prestigiosului Colegiu Naţional „Ştefan cel Mare”, profil matematică – fizică. A absolvit liceul în 1984, după care a urmat cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţeganu” Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI: A murit Gabriela Eminovici – Șefa secției de Cardiologie din Sibiu a decedat la Oradea

A absolvit liceul în 1984, după care a urmat cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţeganu” Cluj-Napoca. Psihologul sucevean Monica Buzdugan a spus despre medicul Gabriela Eminovici că a intrat din prima la Facultatea de Medicină, era un om bun şi un medic devotat. „Fiind un om atât de bun, nu avea cum să nu fie şi un doctor bun. Învăţa foarte bine, a intrat din prima la medicină, făcea totul cu pasiune şi devotament. A fost un om extraordinar. Suntem toţi bulversaţi de ceea ce s-a întâmplat”, a spus Monica Buzdugan. Numeroase mesaje de condoleanţe au fost publicate de suceveni şi pe grupul de Facebook „Suceava, leagănul sufletului nostru!”. „Suceveanca noastră Gabriela Eminovici ( Icuşca ) cum o stiu colegii de scoala, a pierdut lupta cu acest virus pervers. In Săptămâna Patimilor,Dumnezeu a chemat-o la El”, a scris Letiţia Bosânceanu.

Medicul şef al Secţiei Cardiologie I din Spitalul Judeţean Sibiu, Gabriela Eminovici, a murit, joi, din cauza COVID-19. „Dragi prieteni, cu mare tristeţe vă anunţăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul şef al Secţiei Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte şi să o odinească în pace! S-a stins din viaţă un cardiolog de excepţie, cu o pregătire deosebită şi cu o reală vocaţie, iar medicina sibiană este, de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârşit”, a transmis, joi seară, Spitalul Judeţean Sibiu. Doctoriţa avea doar 55 de ani.

Sursa: Adevărul

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns