Claudia își caută familia din Cisnădie – Fata a fost înfiată în Malta acum 24 de ani

4.104

Claudia Elena este o tânără de 33 de ani care mai toată viața a trăit-o în Malta, alături de familia adoptivă. Acum fata își caută familia naturală, din Cisnădie. Știe doar cum se numesc mama și sora ei și datele lor de naștere. Are și o poză veche cu ele.

”SALUTĂRI din MALTA!
Numele meu romanesc a fost CIOBOATA CLAUDIA ELENA, m-am născut pe data de 28.06.1988 in CISNĂDIE, judeţul SIBIU. Am fost adoptată de o familie iubitoare din MALTA în luna februarie 1997. Tot ce știu este faptul ca mama mea biologică se numea ELEONORA CIOBOATA, s-a născut in 20.08.1963 în DRAGOMIREŞTI , dar a locuit în CISNĂDIE. Mi-ar plăcea să-mi cunosc şi sora, numită CIOBOATA NASTASIA născută în 10.01.1992, care a fost plasată în alt orfelinat. VĂ ROG din suflet să DISTRIBUIȚI anunțul meu. Orice informație mă poate ajuta” este meajul pe care Claudia l-a postat pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României. Pagina este dedicată celor înfiați și care doresc să își găsească familia de origine. Chiar sibieni au reușit asta prin intermediul paginii și a celor care au avut informații despre părinții lor.

Și Claudia speră să reușească să își găsească mama și sora, despre care spune că a fost plasată într-un alt orfelinat. Pe lângă faptul că le cunoaște numele și data nașterii, Claudia are o poză veche, în care apar toate trei, astfel că un cunoscut le-ar putea recunoaște și ar putea-o ajuta pe Claudia să le găsească.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.