autostradaa
foto: arhivă

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, spune că, în câteva săptămâni, se va obține acordul de mediu pentru tronsonul autostrăzii dintre Sibiu și Făgăraș.

Ministrul Transporturilor a explicat, într-un interviu pentru Economedia, că studiul de fezabilitate autostrada Sibiu – Brașov va fi formată din două bucăți. Proiectul este extrem de important, spune ministrul, deoarece traficul este „infernal” prin sate între cele două mari municipii.

Acesta a precizat că în curând se va obține și acordul de mediu pentru tronsonul dintre Sibiu – Făgăraș, astfel că va fi scos la licitație.

„Am scos la licitație actualizarea – că era în sertar de 12 ani și nimeni nu mai făcuse nimic – pentru bucata Brașov-Făgăraș din această autostradă. E un proiect foarte important, deoarece este foarte mult trafic între Brașov și Sibiu, un trafic infernal prin sate. Iar de la Făgăraș la Sibiu, un studiu de fezabilitate care a durat mult prea mult, din păcate 5 ani. E chiar pe final, așteptăm acordul de mediu în câteva săptămâni și îl scoatem la licitație, proiectare și execuție. Practic Brașov-Sibiu va fi din două bucăți”, a declarat ministrul Transporturilor.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu