beat volan 2
Sursa: unsplash.com

Trei sibieni s-au ales cu dosare penale în weekend-ul de Paști. Doi dintre aceștia conduceau sub influența alcoolului iar al treilea a plecat beat cu bicicleta și a intrat într-un zid.

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 20,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ion Neculce de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Șelimbăr.

”Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

În cauză, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La volan cu o alcoolemie uriașă

La data de 3 mai a.c., în jurul orei 17,00, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu, un alt șelimbărean, în vârstă de 47 de ani, a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Concentrația de alcool pur în aerul expirat înregistrată de etilometru a fost de 1,21 mg/l, iar după recoltarea probelor biologice polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Medieșean beat, a intrat cu bicicleta într-un zid

La data de 3 mai a.c., în jurul orei 20,00, în municipiul Mediaș, la intersecția străzii Episcop Ioan Bob cu Șoseaua Sibiului, un localnic în vârstă de 59 de ani, în timp ce conducea o bicicletă, pe fondul defecțiunilor la sistemul de frânare și al conducerii sub influența alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

”Testarea alcoolscopică a biciclistului a rezultat într-o concentrație de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Comentariul meu

Lasă un răspuns