Bărbați arestați preventiv pentru trafic de droguri la Sibiu

5.260

Două persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Sibiu, la cererea DIICOT, fiind cercetate pentru trafic de droguri și pentru constituirea unui grup infracțional organizat.

Doi bărbați vor sta 30 de zile în spatele gratiilor la Sibiu, fiind cercetați pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care trafic de droguri de risc în formă continuată și constituire de grup infracțional organizat. Liviu-Mihai B. și Ioan Bogdan B. sunt cele două persoane pentru care DIICOT a cerut arestul preventiv.

„(…) dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, de la data de 05.05.2021 până la data de 03.06.2021 inclusiv a inculpatului BOIAN LIVIU-MIHAI, în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată (…). Dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile începând de la data punerii în executare a prezentei încheieri, a inculpatului BUTA IOAN – BOGDAN, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de: constituirea unui grup infracțional organizat, efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

În luna aprilie, în urma unor descinderi de mare amploare, 19 persoane au fost arestate preventiv, iar alte trei au primit control judiciar, fiind cercetate în cel mai mare dosar de trafic de droguri din Sibiu din ultimii ani. DETALII AICI

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi