Programul mocăniței de pe Valea Hârtibaciului se modifică

3.035

Mocănița de pe Valea Hârtibaciului circulă după un program modificat. După o lună în care a fost în teste, s-a stabilit că ziua de duminica va fi cea pentru plimbările turistice.

Mocănița Văii Hârtibaciului va circula, de acum înainte, doar duminica. Ziua de sâmbătă este rezervată pentru întreținerea liniei. „După luna de test, ne-am dat seama că avem nevoie de mai mult timp pentru întreținerea liniei, așa că sâmbăta ne veți găsi doar la lucru pe linie de acum înainte (unde acceptăm bucuroși orice mână de ajutor în plus”, se arată pe pagina de Facebook Prietenii Mocăniței.

Trenurile turistice vor fi puse în circulație doar în zilele de duminică, după același program, cu excepția trenului de după-masă, care, la solicitarea comunității din Hosman, a fost decalat cu o jumătate de oră, ca să acorde mai mult timp celor care aleg să viziteze satul între cursa de dimineață și cea de după-masă.

Biletele pot fi cumpărate în avans de pe site-ul mocăniței. „Deoarece nu dispunem încă de vagoane extra pe care să le putem atașa trenului în funcție de numărul de turiști, am limitat numărul de bilete pe care le emitem pentru fiecare cursă și vă rugăm să le achiziționați în avans, pe site-ul nostru: https://sibiuagnitarailway.com/magazin/”, se arată pe pagina de Facebook.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi