cover articol sevis

Fabrica de Lactate Seviș din Sibiu a avut dintotdeuna o grijă desăvârșită pentru prepararea propriilor produse lactate după rețetele de odinioară din Mărginimea Sibiului. Seviș se poate mândri cu produse 100% autentice, ale căror arome oferă senzația de ,,acasă”, de gustul de odinioară din ograda bunicilor. Cu o vastă experiență și tradiție în prelucrarea laptelui, Seviș Sibiu vine acum, în întâmpinarea sibienilor și nu numai, cu un produs nou, inovativ, marcă proprie – Brânza de Burduf Cindrel.

Gust proaspăt și cremos

Seviș a devenit de-a lungul timpului un brand de prestigiu, care reprezintă cu excelență  Mărginimea Sibiului. Fabrica de lapte din Sibiu este un producător local care și-a convins cumpărătorii din toată țara prin produse lactate naturale, proaspete, sănătoase. Din grija permanentă pentru clienți și atenția deosebită pentru calitatea alimentelor, Seviș lansează un produs nou, marcă proprie, singurul la ora actuală pe piața de profil din România, Brânza de Burduf Cindrel. ,,Burduful Cindrel e preparat din lapte proaspăt, maturat până la perfecțiune. Încadrat la categoria brânzeturi fermentate, Cindrel este  deosebit de cremos și untos. Iubitorii de lactate vor fi foarte încântați de noul nostru produs, pe care îl pot găsi deja în magazine”, a vorbit despre cel mai nou preparat Seviș, Magda Horhat, managerul Fabricii de Lactate din Sibiu. Burduful Cindrel, pe lângă gustul foarte bun, este conceput într-un ambalaj atrăgător, la vrac, în formă cilindrică, împachetat într-un calup ce cântărește opt kilograme, așa cum se găsește în vitrinele frigorifice din magazine. 

Aromat și ușor picant

Pregătit bineînțeles după o rețetă tradițională de către specialiștii în lactate ai fabricii, brânza de burduf Cindrel se prepară din caș maturat cu un conținut ridicat de grăsime, aproximativ 40-45%. Procesul tehnologic este unul amplu și special, al cărui timp de maturare este de 30 de zile. Datorită procedeului folosit, noul produs este unul fin, cremos, cu un gust intens și proaspăt, în comparație cu burduful clasic. ,,Este un produs specific zonei Transilvaniei și face parte din gama noastră Premium. Ce este deosebit la acest produs este faptul că procesul de maturare este unul îndelungat, iar acest lucru îi oferă acea consistență moale, un gust ușor picant și o aromă specifică, diferită de orice alt aliment din aceeași categorie”, explică despre cel mai nou produs al fabricii, Petre Surdu, directorul de producție al Seviș Sibiu. Așa cum deja și-au obișnuit clienții, și prețul este unul atractiv pentru toată lumea.

Burduful Cindrel, un plus de savoare

Brânza de burduf Cindrel este un produs care se poate servi alături de mămăligă sau de tradiționala tocăniță de miel. ,,Burduful Cindrel se adresează tuturor consumatorilor de lactate, în special celor care preferă brânzeturile maturate. Este de asemenea un produs cu care gospodinele noastre harnice pot pregăti renumitul bulz, delicioasele clătite sau diferite deserturi gustoase, burduful Cindrel aducând un plus de savoare”, sugerează rețete diverse și îmbietoare, Magda Horhat. Lista cu specialități nu se oprește însă aici, deoarece burduful Cindrel se încadrează foarte bine pe platourile cu fel de fel de sortimente de brânză, măsline sau fructe uscate, alături de un excelent pahar de vin alb sau roșu.

Cei care vor să consume produse lactate sănătoase sunt aşteptaţi în magazinele Seviş din oraş :

Piaţa Cibin – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09.00-13.00

Piaţa Rahovei – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09-13.00

Intrarea magazinului Carrefour – luni-duminică 08.00-21.00

Incinta Fabricii de lactate (Cisnădie, Str, Sibiului, nr, 48) – luni-vineri 07.00-15.00.

Comentariul meu

Lasă un răspuns