copii kenya cadouri cisnadie 6

Oamenii de bine din Cisnădie, prin intermediul bisericii „Sfântul Nicolae”, au trimis mâncare, dulciuri și alte daruri tinerilor și copiilor din Kenya. Prima ediție a proiectului „Ajută-ți semenii!” – Kenya a debutat la finele anului trecut.

copii kenya cadouri cisnadie 7

Cu ajutorul oamenilor de bine din orașele Cisnădie și Sibiu, preotul Laurențiu Broscățeanu de la Biserica „Sfântul Nicolae” din Cisnădie a inițiat la finalul anului trecut prima ediție a Proiectului „Ajută-ți semenii!” – Kenya, prin care copii și tineri din țara africană sunt ajutați cu hrană, dulciuri și alte daruri. „Prima ediţie s-a încheiat acum, la sărbătoarea Sfintelor Paşti, când credincioşii sibieni au trimis daruri pentru copiii şi tinerii îngrijiţi de doi preoţi ortodocşi din Kenya”, se arată pe site-ul Mitropoliei Ardealului.

copii kenya cadouri cisnadie 5 copii kenya cadouri cisnadie 1 copii kenya cadouri cisnadie 2

„Credința în Hristos sparge granițele timpului, spațiului și ale ideilor preconcepute , desăvârșindu-se prin faptele iubirii. L-am cunoscut la Mănăstirea «Brâncoveanu» de la Sâmbăta de Sus pe părintele Agapios (Habbil Lipesa Omukuba), un preot ortodox din Kenia, un erou care salvează copii prin Orfelinatul «Sfânta Tabitha» de acolo. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au dăruit, din dragostea lor, ajutor copiilor Orfelinatului pentru a avea hrană, dulciuri și daruri atât la sărbătoarea Sfântului Nicolae şi la praznicul Nașterii Domnului de anul trecut, cât și la sărbătoarea Învierii Domnului din acest an. Pe lângă pr. Habbil l-am cunoscut și pe pr. Dancun Kitagwa Mud care face acțiuni frumoase cu tinerii din orașul Nairobi, pe care îi ajută să se mențină pe o linie de plutire atât din punct de vedere material cât și duhovnicesc. Și acestora le-am trimis un mic ajutor pentru a se bucura de Sfânta Înviere a Domnului. Sper din tot sufletul să mai putem ajuta acești copii!”, a spus pr. Laurenţiu Broscăţeanu.

copii kenya cadouri cisnadie 3 copii kenya cadouri cisnadie 8

Sursa: Mitropolia Ardealului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns