Agresor sexual imobilizat de șeful de la Poliția Rutieră în timp ce pipăia o femeie pe Mihai Viteazu

2.985

Un sibian de 62 de ani a fost prins de un polițist aflat în timpul liber când pipăia o femeie pe bulevardul Mihai Viteazu.

În data de 30 aprilie, în jurul orei 20,30, Șeful Biroului Rutier Sibiu, aflat în timpul liber pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, a observat un bărbat care a atins în zona intimă o femeie. Ofițerul a intervenit rapid, l-a imobilizat pe bărbat și a solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Secției 1 de Poliție Urbană Sibiu.

Bărbatul a fost identificat în persoana unui sibian în vârstă de 62 de ani, iar în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

”La data de 5 mai, în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii sibianului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secției 1 de Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)