dan barna

Dan Barna a va candida pentru funcția de președinte al noului partid format după fuziunea USR PLUS. Anunțul a fost făcut la Sibiu, unde vicepremierul a spus că va petrece Ziua Europei. În acest context, și la nivel județean vor urma alegeri pentru conducerea noii formațiuni.

Este cunoscut faptul că de-a lungul timpului au existat tensiuni între membrii USR PLUS din cadrul formațiunilor Sibiu și Cisnădie. Dan Barna spune însă că tensiunile au dispărut, mai ales că din Vinerea Mare s-a semnat fuziunea între cele două formațiuni politice și a rezultat astfel cel de al treilea partid din românia.

„Atmosfera e una foarte bună. Faptul că în Vinerea Mare a decis validarea fuziunii… În momentul de față suntem un singur partid. Practic această fuziune, care a durat aproape doi ani, a ajuns la un rezultat și sunt foarte încântat la nivel personal că un proiect în care am crezut și care nu a fost simplu, pentru că au fost de-a lungul timpului mulți oameni care au încercat să bage bețe prin gard, am reușit să avem acest efort finalizat. Suntem foarte optimiști despre evoluția pe termen lung a organizației”, a spus Dan Barna.

Dan Barna a declarat că va candida la funcția de președinte al noului partid, la congresul național care va avea loc la începutul lunii septembrie.

„Este un proiect la care am muncit foarte mult timp și doresc să duc mai departe acest proiect”, a spus Dan Barna.

Până la congresul național vor avea loc alegeri și la nivelul județului Sibiu la final de iunie, început de iulie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu