taximerist batut
Sursa: Facebook Profil Public

Un taximetrist a fost bătut cu bestialitate de patru indivizi, fiind mai apoi abandonat pe o stradă din Sibiu. Omul a zăcut pe asfalt vreme de cinci ore, până când cineva l-a găsit inconștient.

Bărbatul s-a deplasat pe strada Fundătura Lupeni din Sibiu pentru a onora un comision. A ajuns în zonă după miezul nopții și, în urma unui conflict spontan cu cel căruia trebuia să îi livreze comanda, a fost luat la bătaie atât de el, cât și de prietenii de pahar.

CITEȘTE ȘI: Taximetrist bătut la Sibiu – A zăcut inconștient ore în șir pe asfalt 

Acesta a fost lovit puternic în cap cu sticlele, fiind lăsat lat în scurt timp. Se pare că atacatorii l-au abandonat pe stradă și și-au văzut în continuare de treabă. Câteva ore mai târziu, la ora 5 dimineața, omul a fost găsit, fiind transportat la spital. În prezent, sibianul e internat în stare gravă pe Secția Neurochirurgie.

„Pacientul a fost diagnosticat cu TCC și fracturi craniene, a fost internat în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie unde se află sub supraveghere și tratament de specialitate”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Patru bătăuși l-au nenorocit în bătaie pe taximetristul din Sibiu – Unul e căutat de poliție

Taximetristul nu este în comă, însă a fost sedat de doctorii care îl îngrijesc din motive medicale, ținându-se cont de afecțiunile pe care le are. Bărbatul are aproximativ 40 de ani, este din Sibiu și are doi copii.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Merita sa vedeți trotuarul din fata blocurilor 16 si 18 de pe str. IOAN ALBABEI.