VIDEO FOTO: Bătaia de pe Fundătura Lupeni – Suspecții aduși pe stradă pentru reconstituiri (EXCLUSIV)

Un taximetrist în vârstă de aproximativ 40 de ani este internat în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Sibiu după ce, în noaptea de miercuri spre joi, a fost bătut cu bestialitate de mai mulți indivizi cărora trebuia să le livreze o comandă de tip comision. Bărbatul a fost lovit cu sticle în cap până când a leșinat. A rămas pe asfalt, abandonat de agresori, vreme de cinci ore, până când un coleg l-a găsit. Polițiștii au intrat pe fir în urma evenimentului, astfel că, în cursul zilei de vineri, s-au deplasat la locul faptei împreună cu suspecții pentru reconstituiri.

Bătut cu sticlele în cap – A zăcut pe asfalt ore în șir

Un șofer de taxi s-a deplasat pe strada Fundătura Lupeni din Sibiu pentru a onora un comision. A ajuns în zonă după miezul nopții și, în urma unui conflict spontan cu cei cărora trebuia să le livreze comanda, a fost luat la bătaie. Bărbatul le-a livrat sticle cu alcool. Cel mai probabil, nu s-au înțeles în privința banilor, iar indivizii n-ar fi vrut să plătească, spun sursele Ora de Sibiu. (DETALII DESPRE BĂTAIE AICI)

Strada pe care a avut loc agresiunea

Omul a fost trântit la pământ și târât între mașini pentru a nu fi observat de trecători. Agresorii l-au abandonat acolo și și-au văzut de treabă. Totul s-a petrecut în jurul orei 00, astfel că abia după cinci ore taximetristul a fost găsit de un coleg și dus la spital.

VEZI AICI STAREA TAXIMETRISTULUI BĂTUT

Vecinii n-au auzit nimic – „Nu e prima dată când e scandal la casa asta”

Deși scandalul a avut loc pe stradă, în fața caselor, vecinii spun că nu au auzit nimic suspect în noaptea agresiunii. Confirmă însă că, deseori, au loc scandaluri aici. „Capul răutăților” ar fi un bărbat, poreclit Dumbo, cunoscut ca fiind pus pe harță.

„Nu am auzit nimic noaptea. Am văzut doar a doua zi că a venit poliția (…) Nu e prima dată când e scandal la casa aceea. De când s-a întors Dumbo acasă tot gălăgie e pe acolo. Vin tot felul de personaje dubioase. Ascultă muzică tare (…) Nu e prima dată când se ceartă cu taximetriștii. Sincer eu și toți vecinii stăm cu porțile încuiate la curți și case. Altfel nu se poate. Ne-au dispărut lucruri . Se fură. Nimic nu e în siguranță. Și când te gândești că stăm la cinci minute de centrul orașului…”, a povestit un sibian care locuiește în zonă, la câteva case distanță de locul în care taximetristul a fost snopit în bătaie.

CITEȘTE ȘI: Agresorii au petrecut în acea seară – Imagini dinainte de bătaie

CITEȘTE ȘI: Fundătura Lupeni, coșmarul taximetriștilor din Sibiu – Mulți se plâng că au fost atacați și înjurați

Polițiștii cercetează cazul – S-au făcut reconstituiri

În urma agresiunii, polițiștii sibieni au intrat pe fir. Vineri au fost aduși suspecții la fața locului pentru reconstituiri. Pentru moment, nu au fost oferite detalii în ceea ce privește ancheta, deoarece cercetările sunt în curs.

„În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

agresiune taxibătaie sibiuBATAIE TAXIexclusivfundatura lupenireconstituiri bataiesibiu azi
Comentarii (0)
Comentează