Bebelușul mort cu covid la Sibiu era din Caraș-Severin – A fost internat o lună în spital

1.476

Un bebeluș în vârstă de numai o lună a murit la Sibiu. Micuțul, originar din județul Caraș-Severin, era internat de patru săptămâni la Spitalul Clinic de Pediatrie.

Peste o sută de persoane au murit, în România, în ultimele 24 de ore, fiind infectate cu COVID-19. Unul dintre decese a fost înregistrat în județul Sibiu, anunță sâmbătă Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Acesta făcea parte din categoria de vârstă 0 – 9 ani.

Bebelușul era din orașul Anina, județul Caraș-Severin. Încă din data de 8 aprilie a ajuns la urgențe în orașul Caransebeș, scrie Opinia Timișoarei. Micuțul era foarte slăbit și avea febră, astfel că a fost testat imediat. Rezultatul testului PCR a indicat că este infectat cu COVID-19.

În data de 9 aprilie, starea lui s-a agravat, astfel că a fost transferat la secția ATI a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu. După o lună de zile, bebelușul a pierdut lupta cu boala.

Pe lângă COVID-19, micuțul suferea de encefalotapie nespecificată, boală a sistemului nervos localizată la nivelul creierului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)