Tânărul care a snopit în bătaie un taximetrist la Sibiu, prins și încarcerat de polițiști

6.416

Un taximetrist din Sibiu a fost bătut cu bestialitate de un individ pe strada Fundătura Lupeni din municipiu. Bărbatul a fost lăsat să zacă inconștient pe stradă vreme de cinci ore, până când o persoană apropiată l-a găsit. Imediat după bătaie, agresorul s-a făcut nevăzut. Polițiștii l-au găsit abia vineri, iar acum este reținut, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

Bătaia a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Fundătura Lupeni. Taximetristul se afla în zonă pentru a onora un comision, iar când a ajuns la locul livrării, un individ a sărit să-l bată, refuzând să plătească bunurile comandate. În urma celor întâmplate, taximetristul a avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că acum este internat la spital în stare foarte gravă. Medicii l-au sedat din cauza afecțiunilor pe care le are. (VEZI AICI STAREA TAXIMETRISTULUI)

Agresorul a fost reținut pentru tâlhărie calificată

După două zile, principalul agresor a fost depistat de polițiștii sibieni și încarcerat pentru 24 de ore.

„La data de 8 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 26 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din cercetările polițiștilor reiese că taximetristul a fost lovit de individul care a comandat mai multe bunuri și care n-a mai vrut să le plătească atunci când le-a primit.

CITEȘTE ȘI: Agresorul a petrecut în acea seară – Imagini dinainte de bătaie

CITEȘTE ȘI: Fundătura Lupeni, coșmarul taximetriștilor din Sibiu – Mulți se plâng că au fost atacați și înjurați

„În fapt, sibianul este bănuit că, în noaptea de 5/6 mai a.c., în jurul orei 00,30, după ce a efectuat unei firme de taxi o comandă telefonică pentru livrarea unor produse la o adresă de pe strada Fundătura Lupeni din municipiul Sibiu, i-ar fi sustras taximetristului bunurile comandate, iar pentru a-și asigura scăparea și pentru a păstra bunurile sustrase l-ar fi lovit pe taximetrist cu pumnul în zona capului, acesta din urmă căzând pe asfalt și pierzându-și cunoștința. Victima, sibian în vârstă de 40 de ani, a fost găsită de persoane apropiate în jurul orei 05,30 și a fost transportată la spital, unde cadrele medicale au apreciat că rănile suferite i-au pus viața în pericol”, spune Welter.

VEZI AICI VIDEO DE LA RECONSTITUIRI

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii sibieni, în seara zilei de 7 mai s-a reușit identificarea și prinderea presupusului autor, acesta fiind reținut 24 de ore, pe bază de ordonanță, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Sibianul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continua la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – BIC, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi