VIDEO FOTO: Dan Barna, la deschiderea primului centru de vaccinare drive thru din Sibiu – „Este deja coadă de mașini”

1.247

Primul centru de vaccinare drive thru din județul Sibiu s-a deschis, sâmbătă, în parcarea Cazarma 90 din Piața Unirii. Vicepremierul Dan Barna s-a aflat la deschidere și a spus că provoacă și celelalte județe, unde cererea este mică, să organizeze astfel de evenimente pentru vaccinare.

„Încă un pas înainte în ceea ce înseamnă succesul campaniei de vaccinare. E deja coadă de mașini. Fac un apel la toți sibienii, toți oamenii din județ care au drum în următoarele zile sau să își facă drum cu mașina, pentru a rezolva această problemă”, a declarat Dan Barna, la deschiderea centrului de vaccinare din mașină, din parcarea de la Cazarma 90 din Sibiu.

video

Acesta a spus că astfel de centre sunt utile pentru că „duc vaccinul mai aproape de cetățean”. „Provoc și celelalte județe, pentru că știu că sunt județe unde din păcate cererea e foarte mică, să organizeze astfel de metode prin care vaccinul să fie aproape de oameni”, a mai spus vicepremierul.

La centrul de vaccinare drive-through din Sibiu de la Cazarma 90 sunt disponibile patru fluxuri, deservite de medici, asistente și studenți voluntari. Serul folosit pentru imunizare este cel produs de Pfizer/BioNTech.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi