FOTO: Sute de persoane s-au vaccinat în primele ore la Summitul Muzical de la Sibiu

Un eveniment unic are loc, duminică, de Ziua Europei, la Filarmonica de Stat Sibiu. Summit-ul Muzical al Vaccinării se desfășoară doar în data de 9 mai, între orele 09:00 și 21:00. În primele cinci ore, s-au imunizat deja sute de persoane pe acorduri muzicale.

Pe 9 Mai, de Ziua Europei, între orele 9.00 și 21.00, sibienii se vaccinează fără programare, în cadrul unui eveniment inedit, la Sala Thalia. Trei sute de persoane s-au vaccinat deja în primele cinci ore, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, pentru Mediafax.

Peste 10 instituții publice și artistice din județ și-au unit eforturile pentru Summit-ul Muzical al Vaccinării, un eveniment care și-a propus să crească numărul sibienilor care se vaccinează. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Sibiu împreună cu Filarmonica de Stat Sibiu, Crucea Roșie Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Spitalul CFR. Persoanele care doresc să se vaccineze cu Doza 1 de Pfizer o pot face fără programare, în foaierul Filarmonicii de Stat Sibiu unde cele două spitale sibiene și Crucea Roșie Sibiu au mobilizat un număr de 6 medici, 16 asistenți medicali și 5 registratori medicali, la care se adaugă voluntarii de la Crucea Roșie 2 medici și 4 asistenți. Dozele de vaccin sunt puse la dispoziție de Direcția Sanitară Sibiu.

De asemenea, în cadrul centrului drive-thru din Sibiu, în prima zi, s-au vaccinat 419 persoane.

Sursa foto: Dan Barna/Facebook

coronaviruscovidsummit muzical vaccinarevaccinarevaccinare sala thalia
Comentarii (0)
Comentează