Urmărire în trafic – Șoferul era băut și cu trei copii în mașină

Un bărbat de 36 de ani a dat dovadă de inconștiență atunci când s-a urcat la volan. Nu doar că băuse înainte și și-a pus viața lui și a celorlalți în pericol, dar în mașină cu el se aflau și trei minori. Cireașa de pe tort a fost când nu a oprit la semnalele polițiștilor.

La data de 9 mai, în jurul orei 19,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus pe raza localității Broșteni. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea urmărit de echipajul de poliție, oprindu-se după aproximativ 1 km.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat că autoturismul era condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Armeni, acesta fiind însoțit în auto de către o femeie și trei minori.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

alcool la volansofer bautsofer urmarit politisti
Comentarii (0)
Comentează