Cursa de rățuște revine la Sibiu – Banii strânși merg către secția de Cardiologie de la Județean

Cursa de rățuște are loc anul acest în format hibrid în data de 22 mai. Evenimentul are ca scop renovarea și echiparea Secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Cursa de rățuște, cu scop caritabil, organizată de Clubul Rotaract Sibiu, care are ca scop renovarea și echiparea Secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență, se va ține anul acesta într-o formă HIBRID, anunță organizatorii.

Astfel, în data de 22 mai 2021, de la ora 13:00 se va da startul celei de-a patra ediții ce se va desfășura LIVE pe pagina de Facebook, iar prima rățușca care va trece linia de sosire va oferi celui căruia a adoptat-o un premiu în valoare de 2.000 RON.

„Deși contextul actual nu ne permite să organizăm proiectele așa cum ne-am fi dorit, Rotaract Club Sibiu continuă să se implice în comunitate organizând Cursa de Ratuste fizic, dar fără spectatori. Astfel, am vrut din tot sufletul să organizăm unul dintre proiectele noastre dragi, de data asta însă, un pic modelat situației actuale și cu o notă de originalitate inedită. Dacă anul trecut Cursa de Rățuște a fost un desen animat, anul acesta o să fie fizică într-o locație secretă”, spun organizatorii.

Ediția a IV-a a proiectului “Cursa de Rățuște” se va ține pe pagina de Facebook Rotaract Sibiu si a celor de la Livestream pe data de 22 mai 2021.

Anii trecutii, în total au fost adoptate peste 9.000 de rățuște care s-au înfruntat într-o cursă amuzantă pe râul Cibin și Online. Peste 100.000 RON s-au strâns din aceaste curse, care au fost donați copiilor născuți cu malformații grave cardiace și renovarea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean Sibiu.

Cum pot adopta o rățușcă?
accesând https://sibiu.cursaderatuste.ro/ sau la HUG THE MUG

Cât costă o rățuscă?
10 RON

Pot adopta o singură rățușcă?
Nu, poți adopta cât de multe rățuste dorești.

Cum se face plata?
Plata se face cu cardul direct pe site sau fizic la HUG THE MUG.

Când va avea loc cursa?
Cursa va avea loc pe pagina de Facebook Rotaract Sibiu pe data de 22 Mai

cursa cibincursa de ratusterotaractsectie cardiologie
Comentarii (0)
Comentează