fc avrig foto

Federația Română de Fotbal a stabilit prin tragere la sorți, meciurile primei etape a barajului de menţinere/promovare în Liga 3, ediţia 2021/2022. FC Avrig dă piept în prima manșă cu campioana din Prahova. Partida cu Petrolul 95 Ploieşti se joacă pe teren neutru.

În primul baraj, care va avea loc în data de 12 mai 2021, într-o singură manșă, pe teren neutru, la aproximativ jumătatea distanței dintre adversare, se vor întâlni campioane județene. Ulterior, în al doilea baraj, care va avea loc în dublă manșă, 21 de campioane de Liga 4 vor întâlni cele mai slabe 21 de echipe din acest sezon de Liga 3. Aceste jocuri decisive vor avea loc în 16 şi 23 mai 2021.
Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din etapa a doua a barajului de menţinere/promovare în Liga 3 va avea loc în data de 13 mai 2021.
FRF confirmă că 24 de AJF-uri (Arad, Argeș, Bacău, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dolj, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehehinți, Mureș, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vâlcea și Vaslui) au organizat campionat de Liga 4 în condițiile impuse.
Astfel, prin tragere la sorți, doar șase campioane județene dintre cele 24 vor urma să joace în etapa I a barajului. Asta pentru a rezulta 21 de calificate în etapa a II-a, unde vor întâlni cele mai slabe echipe din Liga 3. 18 se califică direct în etapa a II-a.
Prima echipă extrasă este cea organizatoare a meciului într-o singură manșă, din 12 mai, pe teren neutru, la o distanță egală între cele două adversare.

În urma extragerii la sorți au rezultat următoarele meciuri între reprezentantele județelor:
Cluj (Academia de Fotbal Viitorul Cluj) – Bacău (Dinamo Bacău)
Sibiu (FC Avrig) – Prahova (Petrolul 95 Ploieşti)
Satu Mare (Victoria Carei) – Argeș (Real Bradu)

Astfel, reprezentantele județelor Arad (Frontiera Curtici), Brașov (ACSM Codlea), Buzău (ACS Team Săgeata), Caraș-Severin (Voința Lupac), Constanța (CSO Ovidiu), Dolj (Dunărea Calafat), Hunedoara (CSA Aurul Brad), Ialomița (CSM Fetești), Ilfov (Viitorul Domnești), Maramureș (CSM Sighetu Marmației), Mehehinți (Viitorul Șimian), Mureș (CS Iernut), Sălaj (Rapid Jibou), Suceava (Viitorul Liteni), Teleorman (Rapid Buzescu), Timiș (Pobeda Star Bisnov), Vâlcea (FC Băbeni) și Vaslui (CSM Vaslui)sunt calificate direct în etapa a II-a a barajului de menținere / promovare în Liga 3.

Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, București, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iași, Neamț, Olt, Tulcea și Vrancea nu au organizat campionat de Liga 4 în condițiile stricte impuse de FRF.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns