criminalul sibian care și-a ucis prietenul de pahar, trimis în judecată
FOTO: arhivă

Criminalul de la Hoghilag, județul Sibiu, care și-a ucis prietenul de băutură cu câteva zile înainte de Crăciun, a fost trimis în judecată de procurorii sibieni. Individul și-a bătut amicul atât de tare, încât a fost transportat la spital în stare gravă, astfel că la scurt timp a decedat.

O crimă înfiorătoare a avut loc în luna decembrie a anului trecut la doar câțiva kilometri de Mediaș, în localitatea Hoghilag. Mai mulți bărbați s-au adunat la băut în curtea unuia dintre ei. La un moment dat însă, fiindcă s-au îmbătat, s-au luat la bătaie. Unul dintre bărbați a fost lovit cu bestialitate până a intrat în comă, a transmis, în decembrie, prim procurorul Ion Veștemean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

CITEȘTE DETALII DESPRE CRIMA DE LA HOGHILAG AICI

Victima, care avea 38 de ani, a fost dusă de urgență la spital în Mediaș, iar mai apoi la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu, unde după câteva zile a și murit.

Inițial, principalul suspect a fost urmărit penal pentru tentativă de omor, dar încadrarea juridică a fost schimbată la infracțiunea de omor, după ce victima a decedat. Criminalul a fost trimis în judecată în luna mai, potrivit Portalului Instanțelor de Judecată. Acesta are 36 de ani și este din județul Sibiu.

Bărbatul este arestat preventiv în județul Hunedoara.  „În temeiul art. 348 Cpp raportat la art. 207 alin. 2 și alin. 6 Cpp constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului CERCEA DAN ADRIAN, în prezent aflat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara (mandat de arestare preventivă nr. 42/UP/21.12.2020 emis de Tribunalul Sibiu). În temeiul art. 348 Cpp raportat la art. 207 alin. 4 și alin. 6 Cpp menține măsura arestării preventive a inculpatului CERCEA DAN ADRIAN”, potrivit soluției pe scurtă publicată pe portal.just.ro.

Individul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Ultima oră

Comentariul meu