marcel foto bună

Culturistul sibian Marcel Manea a reușit vineri după amiază să obțină încă o performanță de excepție pentru România. Sibianul nostru, angajat al Poliției Locale din municipiul reședință de județ, a luat medalia de bronz la Europenele din Spania.

Sibiul are cu ce să se mândrească. Într-o perioadă în care sportul suferă cumplit din cauza pandemiei de Covid 19, sibianul Marcel Manea, reușește să obțină o nouă performanță la nivel european.
Acesta a câștigat vineri după amiază medalia de bronz la Campionatul European de Culturism și Fitness, competiție care are loc în Spania.
Marcel Manea s-a clasat pe locul 3 la categoria ”Master Men`s Bodybuilding 40-44 ani, până la 90 kg” și a adus României o medalie foarte importantă.marcel premiere 1

Fericit pentru medalie
Ora de Sibiu a discutat cu Marcel la câteva minute după performanța obținută. Sportivul sibian spune că medalia este cu atât mai prețioasă, pentru că a fost o concurență acerbă. ’’A fost o concurență imensă. Concursul a fost extrem de disputat ca să zic așa. Sunt foarte fericit că am luat medalie. Mulțumesc din inimă tuturor care m-au susținut și au avut încredere în mine’’, a spus pentru Ora de Sibiu, Marcel Manea.marcel foto 1Pentru sportivul sibian urmează acum o altă provocare, respectiv Campionatul Mondial și cel Balcanic. Detalii, AICI.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns