Lucrări pe autostrada între Deva și Sibiu – Circulația restricționată pe mai multe sectoare

1.906

Traficul auto pe autostrada A1 Deva – Sibiu este afectat luni în mai multe zone din cauza unor lucrări la carosabil. În trei sectoare din județele Sibiu și Hunedoara au fost instituite restricții de trafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că luni pe autostrada A1 Deva – Sibiu sunt impuse mai multe restricții de circulație.
Astfel, între kilometrii 273 – 271, pe raza localității Săliște, județul Sibiu, sensul de deplasare Deva-Sibiu, sunt instituite restricții de circulație pentru prima bandă și cea de urgență, în vederea efectuării de lucrări de asfaltare a carosabilului, începând cu ora 08:00.
De asemenea, la kilometrul 279, pe sensul de deplasare Deva-Sibiu, pe raza localității Săliște, sunt instituite restricții de circulație pentru a doua bandă, în vederea efectuării lucrărilor de reparații a parapetului median, în interval orar 08:00 – 15:00.
Tot luni, în porțiunea cuprinsă între kilometrii 376 – 377, pe ambele sensuri de deplasare, pe raza localității Șoimuș, județul Hunedoara, sunt instituite restricții de circulație pentru a doua bandă, în vederea efectuării lucrărilor de reparații a parapetului median, în interval orar 08:00 – 16:00.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.