perchezitii 2018
foto: arhivă

Nu mai puțin de 17 percheziții au avut loc miercuri dimineață la Sibiu. Parchetul de pe pe lângă Tribunalul Sibiu, anunță că 25 de agenți de poliție de la IPJ, sunt suspectați că luau șpagă de la șoferi, ca să îi ierte.

UPDATE – Șaptesprezece polițiști reținuți
Procurorii care instrumentează dosarul în care nu mai puțin de 25 de polițiști din Sibiu sunt acuzați de luare de mită si șpagă au deci că nu mai puțin de 17 dintre cei audiați miercuri, să fie reținuți pentru 24 de ore. – DETALII AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ 

VEZI AICI IMAGINI DE LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL SIBIU, UNDE SUNT ADUȘI POLIȚIȘTII

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu și polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Structura Centrală și serviciile județene Sibiu, Alba, Brașov și Cluj pun în executare, miercuri, 17 mandate de percheziție domiciliară pentru probarea unor infracțiuni de corupție într-o cauză penală în care sunt suspectați 25 agenți de poliție din cadrul IPJ Sibiu.

VEZI AICI ACUZAȚIILE ADUSE POLIȚIȘTILOR ȘI CUM ACȚIONAU ACESTIA CÂND LUAU ȘPAGĂ

Totodată, sunt puse în executare 33 de mandate de aducere și 3 ordonanțe de predare înscrisuri și medii de stocare.

Conform unor surse din anchetă, este vorba despre suspiciuni de mită. Polițiștii ar fi cerut șpagă ca să-i ierte pe șoferi de încălcarea Codului Rutier.

CITEȘTE ȘI: Reacția IPJ Sibiu despre anchetarea a zeci de polițiști sibieni bănuiți că luau șpagă ca să ierte șoferi în trafic

IPJ Sibiu anunță că asigură comunitatea sibiană că instituția are toleranță zero față de actele de corupție, „context în care conducerea I.P.J. Sibiu a sprijinit și va sprijini în continuare structurile implicate în derularea anchetei în cauză. Precizăm că acțiunea este comună, iar mai mulți polițiști din cadrul instituției noastre sunt implicați activ în desfășurarea anchetei penale”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu