Tălmaciu intră pe raza de interes a dezvoltatorilor imobiliari

New Concept Living demarează un proiect rezidențial nou și construiește 17 case individuale în Tălmaciu, deschizând astfel drumul spre o nouă piață în orașul amplasat la doar 15 km distanță de Sibiu. Întreg cartierul va fi alcătuit din 54 de unități locative care vor fi predate în următorii ani și care vor forma o comunitate nouă și frumoasă.

Cererea pentru case cu grădini mari, locuințe noi și case de vacanță a cunoscut o creștere semnificativă în contextul mondial actual, iar migrația din centrele orașelor spre zonele limitrofe este din ce în ce mai întâlnită. “Valoarea medie per tranzacție s-a dublat după martie 2020, astfel că avem o nouă structură de clienți cumpărători. După pandemia Covid, oamenii și-au schimbat modul de gândire. Aceștia preferă să locuiască la câțiva km distanță de oraș, iar vânzările înregistrate în Sibiu în ultimele 18 luni confirmă acest lucru. În acest trimestru, de la achiziția parcelelor noastre și până în acest moment, au fost tranzacționate încă 40 de parcele. Acest fapt validează încă o dată că Tălmaciu a intrat în raza de interes a noii structuri de cumpărători.” spune Tibor Konrad, managerul general al companiei New Concept Living.

Care sunt motivele?

Distanța dintre Sibiu și Tălmaciu este de 15 km (15 minute cu mașina) și se parcurge 100% pe asfalt, 90% fiind drum cu 4 benzi.Infrastructura este un factor determinant pentru dezvoltarea acestei zone, în contextul în care autostrada care va coborî la Boița va fluidiza considerabil traficul rutier, iar drumul până acasă va fi cu adevărat o plăcere.

Comunitatea din Tălmaciu se bucură de toate beneficiile unei urbe:orașul are numeroase centre comerciale și o piață de legume, grădinițe, 2 școli primare și un liceu. Autoritățile locale au amenajat locuri de relaxare, parc pentru copii și teren mare de fotbal.Compania Faurecia oferă locuri de muncă la peste 200 de persoane în Tălmaciu, dar și interprinderile La Fantana, Scania sau Romanofir și-au deschis sediul aici. De asemenea, în Tălmaciu este dispensar medical și un centru de recoltare analize. Peisajul pitoresc este un alt motiv pentru care Tălmaciu este de interes pentru cei care vor să se îndepărteze puțin de nebunia orașului, dar să rămână conectați la tot ce oferă Sibiul.

Compania New Concept Living a construit și livrat în piața imobiliară peste 100 de case în ultimii 3 ani doar în cartierul Bavaria.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (2)