teren fotbal
Foto Arhivă

Sâmbătă, 22 mai, pe stadionul din Cisnădie va avea loc primul meci de fotbal din județ cu spectatori. Efective din cadrul Jandarmeriei Sibiu vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică

În acest sens, facem apel către cetățenii care vor participa la meciul disputat între Măgura Cisnădie și Viitorul Șelimbăr să respecte măsurile de protecție sanitară pentru siguranța lor, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Facem precizarea că participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine și să adopte un comportament civilizat.

Citiți și: Primul meci de fotbal din județ cu spectatori – Barajul pentru liga 2 între Cisnădie și Șelimbăr

Totodată, pentru siguranța tuturor și pentru a evita producerea evenimentelor nedorite, le recomandăm participanților să se delimiteze de orice formă de acte care ar putea conduce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Informații suplimentare :
Pentru a permite accesul în stadion, organizatorul va lua măsuri pentru verificarea documentelor ce atestă vaccinarea sau testarea.

În conformitate cu legislația în vigoare, competiția sportivă se va desfășura cu participarea spectatorilor până la 25% din capacitatea maximă a stadionului. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

În cazul apariţiei unei situaţii în care poate fi pusă în pericol siguranța lor, cetățenii pot solicita ajutorul jandarmilor prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitiv.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu