Noutate absolută la ULBS – Predare cu specializare în engleză la Medicină si Teologie

417

Universitatea ”Lucian Blaga„ își mărește oferta educațională și va aduce propuneri inedite pentru studenții care vor învăța aici. Cel mai probabil din anul universitar 2022-2023, la Sibiu se va putea învăța și în limbile engleză și germană, dar se va introduce și o specializare care în alte țări este demult studiată.

Tot mai mulți studenți care vin la Sibiu să învețe medicină i-a dus pe reprezentanții universității la concluzia că predarea în limba engleză ar putea fi un plus. De aceea au început demersurile pentru ca medicina să fie predată și în limba engleză.

O altă nouă specializare pentru care sunt pregătite documentele necesare acreditării sunt ”Chinetoterapie și balneofizioterapie”, un program de masterat la Facultatea de Teologie, predat în limba engleză și un altul, tot la Teologie, dar cu predare în limba germană.

”Suntem în faza de pregătire a documentelor, a tot ce e necesar pentru acreditare. Cu siguranță programele noi nu vor începe din anul universitar 2021, dar sperăm că de anul viitor să le putem oferi aceste cursuri studenților”, spune rectorul ULBS Sorin Radu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi