scoala 23

Un elev în vârstă de 14 ani a fost bătut și umilit de un coleg într-o sală de clasă de la Școala Gimnazială nr. 23 din municipiul Sibiu. Deși nimeni nu a depus o plângere, poliția s-a sesizat din oficiu în urma imaginilor apărute în spațiul public.

Un incident terifiant a avut loc, miercuri, la Școala Gimnazială nr. 23 din cartierul Țiglari. În timpul unei pauze, elevii clasei a VIII-a se jucau în sală. La un moment dat, unul dintre ei, în vârstă de 17 ani, a fost lovit cu o cutie în mână, motiv pentru care a început să își ia colegul la pumni și palme. În imagini se vede cum băiatul este lovit de către colegul său cu un cablu. În tot acest timp, nimeni nu intervine ca să oprească scandalul. Din contră, restul colegilor se amuză și privesc întreaga scenă ca la spectacol. Se pare că n-ar fi pentru prima dată când băiatul e bătut de coleg.

VEZI AICI VIDEO DIN CLASĂ 

Poliția s-a autosesizat

Deocamdată nimeni nu a depus o sesizare cu privire la agresiune. Polițiștii s-au sesizat din oficiu.

„În urma apariției în mass-media a unor imagini care surprind o agresiune între doi elevi ai unei școli gimnaziale din municipiul Sibiu, faptă care s-ar fi săvârșit în cursul zilei de 20 mai, Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat să comunice următoarele:

Până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu nu s-a înregistrat nicio sesizare cu privire la agresiunea în cauză. În acest context, în urma vizionării imaginilor în cauză, conducerea I.P.J. Sibiu a dispus sesizarea din oficiu în vederea stabilirii situației de fapt. În funcție de rezultatul anchetei, vor fi dispuse măsuri legale în consecință”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.