razie alcool politie etilotest
FOTO: arhivă

Doi bărbați din Sibiu au fost prinși de polițiști la volan sub influența băuturilor alcoolice. Ambii s-au ales cu dosar penal

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 18:50, pe str. Pielarilor din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.

”Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 47 de ani,  a rezultat într-o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La volan cu o alcoolemie de 0,62

Un alt conducător aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat de către polițiști la data de 22 mai a.c., în jurul orei 16:00, pe str. Stejarului din municipiul Mediaș.

”Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un medieșean în vârstă de 72 de ani, a rezultat într-o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns