politia controale verificari masca amenzi 14
foto: arhivă

O femeie din Mediaș, care s-a întors din zona galbenă a Europei, ar fi trebuit să stea în carantină. doar că a simțit probabil nevoia să iasă la o gură de aer, așa că s-a plimbat prin parc. Gura de aer a costat-o 1.000 de lei.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.750 de lei, dintre care una în valoare de 1.000 de lei, aplicată de Poliția Municipiului Mediaș pentru nerespectarea măsurii carantinei. Alte 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 750 de lei au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție.O femeie în vârstă de 38 de ani, din Mediaș, a fost depistată de polițiști într-un parc din municipiu, măsura carantinei fiindu-i aplicată ca urmare a revenirii în țară dintr-o zonă galbenă.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 109 polițiști.

Astfel, au fost verificate 487 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 52 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 116 de mijloace de transport, din care 9 transport public în comun.

Comentariul meu

Lasă un răspuns