Invitație la o plimbare cu premii pe traseul lui Emil Cioran – Se pune la bătaie o bicicletă ca premiu

345

Concursul „Plimbă-te cu Cioran pe bicicletă!“ va avea loc în perioada 28 Mai – 25 Iunie 2021. Câștigătorul va primi o bicicletă.

Scopul concursului este promovarea traseului cicloturistic Emil Cioran și a lucrării de artă modernă ”O Piatră în Cer şi Pământ”, realizată de artistul Ștefan Radu Creţu. Lucrarea a fost realizată în cadrul proiectului ”Emil Cioran – Filozof și Biciclist” finanțat de primăria Rășinari în cadrul Agendei Culturale 2020.

Participanții la concurs vor trebui să parcurgă traseul cicloturistic Emil Cioran şi să îşi facă poze în care vor apărea alături de cele 7 panouri informative de pe traseu și o poză în fața lucrării ”O Piatră în Cer şi Pământ” din Rășinari. Pozele vor fi postate de fiecare participant pe profilul său de Facebook iar postarea trebuie să conțină tag către pagina de Facebook a asociaţie @turainnatura. Câștigătorul va fi ales în mod aleatoriu utilizând site-ul random.org.

Pentru că lucrurile frumoase sunt întotdeauna cele realizate alături de prieteni, premiul acestui concurs, o bicicleta MTB va fi oferită de către compania Unimat, care este activ implicată la nivel sportiv și educational în viaţa comunităţii sibiene.

Bicicleta va fi înmânată câștigătorului în cadrul unui eveniment organizat în luna iunie în faţa lucrării ”O Piatră între cer şi Pământ” din faţa Căminul Cultural Răşinari.

Pe cei interesați să participe la concurs îi rugăm să consulte Regulamentul concursului publicat pe website-ul asociatiei https://www.turainnatura.ro/ro/concurs-plimbate-cu-cioran-pe-bicicleta și pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/turainnatura.

Pentru detalii suplimentare puteți să ne contactați pe adresa de e-mail info@turainnatura.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi