ploi

Temperaturile din luna iunie vor fi sub normalul perioadei, iar până la jumătatea lunii se anunță ploi

31 mai – 6 iunie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Excepție vor face regiunile nord- vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

7 – 14 iunie
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.

14 – 21 iunie
Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

21 – 28 iunie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor sub cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a teritoriului. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu