Mașină incendiată la Arad – Un om de afaceri local găsit carbonizat în ea

O explozie, urmată de un incendiu, a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. O persoană a decedat, despre care sursele locale spun că este un cunoscut om de afaceri arădean, Ion Crișan, patronul firmei piscicole Crimatex.

ISU Arad anunță că în jurul orei 7, incidentul a fost sesizat prin apel la 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violență si generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului a fost găsită în interiorul mașinii o victimă.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe.

Sursa foto: ISU Arad

incendiuisu aradmasina incendiataom de afaceri arad
Comentarii (0)
Comentează