Amenzi de 2.000 lei pentru doi sibieni care nu au stat în carantină

1.345

Polițiștii sibieni au verificat peste 500 de persoane în cursul zilei de sâmbătă. În urma verificărilor, au fost prinși doi sibieni are au părăsit carantina. De asemenea, cei care n-au purtat mască au primit avertisment.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activitățile de verificare participând 139 de polițiști .

„Astfel, au fost verificate 517 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 89 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 145 mijloace de transport, din care 9 în comun”, spun reprezentanții Prefecturii Sibiu.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei. Din totalul acestora, 8 sancțiuni contravenționale cu avertisment au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind portul măștii de protecție. Polițiștii din Agnita au depistat 2 persoane de sex masculin, respectiv un bărbat în vârstă de 20 de ani din Nocrich și unul în vârstă de 24 de ani din Vecerd care nu au respectat măsura carantinei, ambii fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.