shopping city sibiu invită fotografii să exploreze împrejurimile sibiului, în campania aventură în natură, de la mic la mare!

În completarea campaniei Aventură în Natură, de la mic la mare!, prin care Shopping City Sibiu încurajează vara aceasta un stil de viață activ și sporturile în aer liber, asigurând echipementele sportive necesare, fotografii sibieni amatori și profesioniști sunt invitați să participe la o expoziție de fotografie care explorează zona Sibiului și împrejurimile.

Call for artists – Shopping City Sibiu și Școala de Fotografie Image Art caută fotografi iubitori de drumeții în natură

Așadar, vara asta fotografia merge mână în mână cu drumețiile și cu explorarea naturii sau a arhitecturii locale, iar temele propuse sunt: Locuri de odinioară – satul sibian; Locuri de drumeții – peisaje sibiene; Oamenii locului – chipuri sibiene; Obiective turistice – fotografii cu obiectivele turistice din Sibiu. Doritorii își pot înscrie lucrările până pe 30 mai, expoziția urmând să aibă loc în perioada 5 – 30 iunie, pe galeria comercială a centrului comercial, zona de magazine din Shopping City Sibiu. Detaliile pentru înscriere pot fi consultate aici. Expoziția este realizată în colaborare cu Școala de Fotografie Image Art, iar costurile de tipărire și expunere vor fi suportate de Shopping City Sibiu.

Shopping City Sibiu te pregătește de aventură în natură

Ce au în comun natura și shoppingul?!? Super premiile instant de la Shopping City Sibiu, perfecte pentru aventură în natură, de la mic la mare!

Între 20 mai și 30 iunie, faci shopping la Shopping City Sibiu, vii cu bonul la Info Point și câștigi pe loc accesorii pentru pescuit, camping sau drumeții, de la Decathlon.

YouTube video

Iată ce premii te așteaptă, în funcție de valoarea bonului:

Pentru cumpărături de minimum 100 de lei – BIDOANE DE SPORT,LĂMPI DE CORT,DISCURI DE FRISBEE, BENTIȚE MULTIFUNCȚIONALE

Pentru cumpărături de minimum 200 de lei – RUCSACURI, LANTERNE, ȘEPCI

Pentru cumpărături de minimum 300 de lei –  SCAUNE TREPIED, PELERINE PONCHO

Cum te echipezi pe munte – cu Iulian Panescu

YouTube video

O vară plină de aventură în natură începe cu echipamentul adecvat.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

 

Shopping City Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați

și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

shopping city sibiu invită fotografii să exploreze împrejurimile sibiului, în campania aventură în natură, de la mic la mare!

 

Ultima oră

Comentariul meu