Hotelurile „adult only” câștigă teren și în România

3.634

Hotelurile „adult only”, care permit accesul doar persoanelor de peste 18 ani, câștigă teren și în România. Primele unităţi de cazare care au intrat pe această nişă fie integral, fie doar pentru o parte a complexului, sunt deja operaţionale.

Conceptul de adult only din industria hotelieră, care permite accesul doar celor peste 18 ani, a început să câştige teren şi în România, iar primele unităţi de cazare care au intrat pe această nişă fie integral, fie doar pentru o parte a com­ple­­xului sunt deja operaţionale, scrie Ziarul Financiar.

„Acest concept a pornit de la feedbackul unora dintre clienţi şi de la experienţele in­ter­naţionale pe care le-am trăit. Având zone distincte, face sens ca unele dintre ele care sunt complet separate să fie fără agitaţia dată de copii. Având în vedere faptul că toate con­strucţiile nostre sunt de lemn şi se pro­pagă sunetul destul de uşor, atunci când sunt copii e multă gălăgie. Am creat o oază de li­niş­te pentru adulţi“, spune Dragoş Anastasiu, pro­prietarul complexului Green Village din Delta Dunării.

În resortul din Delta Dunării, deschis anul acesta, există o zonă a complexului în care se pot caza doar adulţii. Și în Mamaia există un hotel care se adresează doar adulţilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi