Val de comentarii la poza lui Iohannis din adolescență – ”Așa râdea domnul președinte in tinerețe”

2.705

Postarea de marți a președintelui Klaus Iohannis cu poza în care avea 17 ani a stârnit mii de comentarii în rândul internauților. Oamenii s-au amuzat și au făcut glume ironice pe baza mimicii sale ”zâmbitoare”.

Președintele a publicat poza din adolescență de Ziua Copilului, cu mesajul ”Amintiri din copilărie”. În fotografie Iohannis este extrem se serios și privește încruntat în obiectivul camerei, scrie g4media.

Postarea a devenit rapid virală și a strâns peste 230 de share-uri, 13.000 de like-uri și 1400 de comentarii în mai puțin de 30 de minute. Printre cele mai amuzante comentarii sunt cele referitoare la înfățișarea sobră a președintelui vizibilă încă din adolescență, dar și la faptul că de Ziua Copilului Iohannis a ales să publice o fotografie din adolescență.

”Legenda spune că a zâmbit în fotografie, dar cu întârziere”

”When man meets machine. Werminator!”

”Încă de atunci priveați „cu atenție şi îngrijorare”

”Cred că încă de pe atunci vă gândeați să promulgați, din prima, legea amnistiei fiscale. După uitătură”

”Chiar și prin poză, transmiteți o incredibilă stare de bine. Numai o secundă m-am uitat și deja mi se pare munca mai ușoară!”

”Ce zâmbăreț și carismatic erați la acea vreme!”

”Ati jucat cumva in Zack si Cody?”

”Mereu cu zâmbetul pe față”

„Fericirea are chipul tău!”

”Herr Präsident, cred că sunteți unicul copil născut în costum…”

”Tu te-ai născut bătrân”

”Așa râdea domnul președinte in tinerețe”

La 15 minute de la publicarea fotografiei de către Klaus Iohannis, ambasadorul Israelului la București, David Saranga a publicat la rândul său o fotografie tot de la vârsta de 17 ani, cu același mesaj și tag-uri ca ale președintelui Iohannis.

De-a lungul timpului au apărut în spațiul public fotografii din tinerețe și cu alți președinți ai României. Două dintre acestea îi ilustrează pe Ion Iliescu și Traian Băsescu cu mulți ani înainte de a prelua conducerea țării.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi