Seviș Sibiu susține campania de imunizare cu bonusuri la cumpărături

914
  • Fabrica de Lactate Seviș, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de produse locale din Sibiu, se alătură campaniilor pro-vaccinare, lansate de mediul privat, din țară, susținând, astfel, imunizarea sibienilor împotriva SARS-CoV-2.

  • În perioada 4 -14 iunie 2021, clienții care vor cumpăra lactate din magazinele Seviș și care vor prezenta dovada vaccinării cu ambele doze, vor primi gratuit încă un produs.  

Pro vaccinare, pro economia locală

Seviș Sibiu susține campania de imunizare la nivel național demarată la finalul anului trecut. Consumatorii de lactate ai producătorului local, care s-au vaccinat și care vor prezenta certificatul de vaccinare în magazinele Seviș, la cumpărăturile zilnice din perioada 4 -14 iunie 2021, vor primi din partea societății sibiene un produs lactat gratuit. ,,Am început această campanie, pentru că noi credem în ea și pentru că ne dorim întoarcerea la o viață normală. Imunizarea sibienilor și nu numai, împotriva SARS-CoV-2, înseamnă mai mult timp petrecut cu familia și prietenii, renunțarea la restricții sau reluarea călătoriilor, dar și susținerea economiei locale și în special a mediului privat de afaceri, care din cauza acestui virus a avut foarte mult de suferit. Prin vaccinare susținem și promovăm de asemenea consumul de produse locale sănătoase, fără E-uri și fără coloranți artficiali”, este de părere Magda Horhat, managerul Lactate Seviș Sibiu.

Pentru fiecare vaccin, un bonus

Astfel de campanii care susțin imunizarea în masă a populației aduc beneficii fiecărui cetățean care își dorește reluarea activităților obișnuite și plăcute pe care le avea înainte de începerea pandemiei. ,,De noi depinde în primul rând să depășim această perioadă care ne-a luat prin surprindere și care a avut un impact negativ din punct de vedere psihologic, social, emoțional și economic asupra întregii comunități. Acesta este motivul pentru care ne alăturăm campaniilor de susținere a vaccinării din mediul privat, susținând astfel imunizarea la nivel național. Dorim prin această inițiativă să răsplătim efortul și implicarea socială a fiecărui sibian care se vaccinează. Astfel, în săptămâna 4 -14 iunie 2021, clienții vaccinați care prezintă certificatul de vaccinare și care ne vor trece pragul și vor cumpăra din magazinele noastre, vor primi din partea Seviș un cadou: un iaurt simplu sau un iaurt cu fructe, o sana sau un alt produs stabilit de societatea noastră, în limita stocului zilnic disponibil”, explică Magda Horhat.  Consumatorii de lactate Seviș care se și vaccinează în această perioadă au toate motivele să vină la magazinele Seviș din oraș pentru gustul desăvârșit al acestora, dar și pentru bonusul oferit.

Cei care vor să consume produse lactate sănătoase sunt aşteptaţi în magazinele Seviş din oraş :

Piaţa Cibin – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09.00-13.00

Piaţa Rahovei – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09-13.00

Intrarea magazinului Carrefour – luni-duminică 08.00-21.00

Incinta Fabricii de lactate (Cisnădie, Str, Sibiului, nr, 48) – luni-vineri 07.00-15.00.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi