arest
foto: arhivă

Un sibian a furat mai multe obiecte dintr-un atelier din Sibiu. Polițiștii l-au identificat și au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță

La data de 3 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 27 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul este bănuit că, în perioada 26 – 27 februarie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-un atelier de pe strada Nicovalei din municipiul Sibiu de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Valoarea prejudiciului se ridică la suma de 3.800 de lei.

”Față de sibian s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns