fara permis radar actiune politie amenda
foto: arhivă

Un tânăr din Copșa Mică a fost prins de polițiști că nu a respectat măsura carantinării la revenirea din străinătate. Mai mult decât atât, bărbatul conducea o mașină deși permisul său a fost anulat.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Copșa Mică, revenit din străinătate. Acesta a fost depistat de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică la data de 2 iunie, în jurul orei 23,45, pe strada Târnăvioara din localitatea de domiciliu, în timp ce conducea un autoturism deși dreptul său de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost anulat. Polițiștii au deschis pe numele său un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, polițiștii au mai aplicat 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale.

În data de 03 iunie 2021, inspectorii DSVSA SIBIU au efectuat un număr de 14 controale la unități de procesare și vânzare cu amănuntul a produselor alimentare din județul Sibiu. Nu au fost constatate neconformități.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu