sofer baut si fara permis cercetat de politisti1380093303 3
FOTO: arhivă

Doi sibieni au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau autovehicule fără a avea acest drept. Amândoi s-au ales cu dosare penale

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 16,30, pe raza localității Miercurea Sibiului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un localnic în vârstă de 66 de ani.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală conform articolului 335 alinatul 2 din Codul Penal.”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Tânără de 30 de ani la volan fără permis

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 21,30, în satul Răvășel, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 141A de către o localnică în vârstă de 30 de ani.

”Cu ocazia verificărilor s-a constatat că femeia nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele acesteia fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns