Restricții de trafic pe DN7 între Vâlcea și Sibiu

1.234

Traficul pe DN7 între Vâlcea și Sibiu este îngreunat sâmbătă din cauza unor lucrări la drum. Șoferii sunt nevoiți să respecte indicațiile de circulație din zonă și să fie răbdători.

Restricțiile de trafic au fost impuse sâmbătă, pe DN7, între Pitești, Râmnicu Vâlcea și Sibiu. Din cauza unor lucrări care se desfășoară pe mai multe porțiuni, mașinile circulă cu greutate.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, sâmbătă, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, traficul se desfășoară restricționat.

Astfel, între kilometrii 197 și 198 în localitatea Călimănești și între kilometrii 55 și 56 în localitatea Voineasa se asfaltează, în intervalul orar 08.00-18.00.

Se asfaltează și în localitatea Brezoi, între kilometrii 207 și 208, între orele 7.00 și 18.00. De asemenea, între kilometrii 156 și 165, în localitățile Milcoiu și Golești se fac marcaje rutiere.

În toate zonele unde se fac lucrări, circulația rutieră se desfășoară pe jumătate din calea de rulare fiind dirijată prin semne.

Programul lucrărilor poate fi modificat în funcție de evoluția fenomenelor meteorologice.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.