Sibianul care a intrat cu mașina într-un cap de pod a fugit de la locul accidentului

1.240

Un accident rutier a avut loc, duminică seara, pe DN14, la Brateiu. Șoferul unui autoturism a lovit o mașină parcată pe marginea drumului, după care a ricoșat într-un cap de pod, iar în urma impactului două persoane au fost rănite. Conducătorul auto a fugit de la fața locului, la scurt timp fiind însă identificat de polițiști. Acesta nu avea permis de conducere, iar numerele de înmatriculare de pe mașină erau false.

Duminică, în jurul orei 19,00, șoferul unui autoturism condus pe DN 14, pe raza localității Brateiu, având direcția de deplasare Mediaș – Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a lovit un autoturism parcat pe marginea drumului, după care a ricoșat într-un cap de pod. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri, o femeie în vârstă de 28 de ani, din Mediaș, respectiv un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Șaroș pe Târnave. (DETALII DESPRE ACCIDENT)

Polițiștii spun că după accident, șoferul a fugit. Polițiștii au aflat de ce, atunci când au dat de el. 

„Imediat după producerea evenimentului, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit. Acesta a fost identificat de către polițiștii rutieri medieșeni care au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Valchid, care nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, polițiștii au stabilit că autoturismul condus nu este înmatriculat sau înregistrat, numărul de înmatriculare aplicat pe mașină fiind unul fals”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș – Biroul Rutier, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi