Sibienii care s-au vaccinat la Muzeul Brukenthal, așteptați în weekend la rapel

742

Sibienii care s-au vaccinat în perioada 22-23 mai la Muzeul Brukenthal sunt așteptați în weekend la rapel. De asemenea, se pot imuniza și persoanele care nu au reușit să o facă până acum

Muzeul Național Brukenthal din Sibiu își deschide porțile în anul aniversar 3 secole Brukenthal, la împlinirea a 300 de ani de la nașterea Baronului Samuel von Brukenthal, și găzduiește în curtea Palatului din Piața Mare nr. 4, rapelul celor care s-au vaccinat în perioada 22-23 mai a.c., dar și o campanie de vaccinare pentru cei care încă nu au făcut acest lucru.

Vaccinare 2
Maratonul de vaccinare este organizat de Muzeul Național Brukenthal împreună cu Instituția Prefectului Județului Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. Imunizarea persoanelor doritoare se va realiza cu vaccinul produs de compania Pfizer-BioNTech și Johnson&Johnson, iar accesul va fi liber, fără programare, între orele 09:00 și 19:00. Alternativ cu maratonul vaccinării, Muzeul Național Brukenthal va fi deschis spre vizitare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.