muzeul brukenthal

Sibienii care s-au vaccinat în perioada 22-23 mai la Muzeul Brukenthal sunt așteptați în weekend la rapel. De asemenea, se pot imuniza și persoanele care nu au reușit să o facă până acum

Muzeul Național Brukenthal din Sibiu își deschide porțile în anul aniversar 3 secole Brukenthal, la împlinirea a 300 de ani de la nașterea Baronului Samuel von Brukenthal, și găzduiește în curtea Palatului din Piața Mare nr. 4, rapelul celor care s-au vaccinat în perioada 22-23 mai a.c., dar și o campanie de vaccinare pentru cei care încă nu au făcut acest lucru.

vaccinare 2
Maratonul de vaccinare este organizat de Muzeul Național Brukenthal împreună cu Instituția Prefectului Județului Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. Imunizarea persoanelor doritoare se va realiza cu vaccinul produs de compania Pfizer-BioNTech și Johnson&Johnson, iar accesul va fi liber, fără programare, între orele 09:00 și 19:00. Alternativ cu maratonul vaccinării, Muzeul Național Brukenthal va fi deschis spre vizitare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns