Centrul de Cercetare, Diagnostic și Tratament Pro-Vitam ÎȘI MĂREȘTE ECHIPA din SIBIU

716

Căutăm colegi noi – MEDIC DE LABORATOR – atât cu experiență cât și proaspăt absolvenți de rezidențiat (cu certificat de membru CM valabil). CV-urile și solicitările de colaborare pot fi trimise pe adresa: office@provitam.com
Pentru detalii și informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0729500001.

Cu o experienţă de peste 20 de activitate medicală, Centrul Medical Pro Vitam Sf. Gheorghe asigură pacienţilor consultaţii şi investigatii de specialitate, cabinete medicale cu peste 20 de specialităţi medicale realizate de o echipă de medici recunoscută cu experienţă şi expertiză, laborator de analize medicale, servicii de imagistică şi servicii complete de medicina muncii.

Pro-Vitam este cunoscut şi ca centru de cercetare-dezvoltare la nivel internaţional. Scopul pe termen lung al organizației este să devină un centru de cercetare cu renume în România și în străinătate.
Laboratorul Pro-Vitam Sibiu este parte din grupul de Centre Medicale: Clinica Pro-Vitam Sf. Gheorghe, Pro-Vitam Tg. Secuiesc (punct de lucru) şi Promedical Center Cluj Napoca – unul din primele centre medicale deschise la Cluj, cu prezenţă pe piaţa medicală de 20 de ani.
_________________________________
Centrul Medical Pro-Vitam ● Punct de lucru SIBIU
0728 114 902
str. Someșului nr. 19
office@provitam.com
www.provitam.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi