Un sibian din Ocna Sibiului își caută mama – „De aproape 9 ani, fără niciun rezultat”

2.551

Un sibian care s-a născut în Ocna Sibiului încearcă de aproape nouă ani să o găsească pe mama lui. Tânărul a fost crescut de bunici fiindcă cea care i-a dat viață a plecat de acasă, din cauza unor certuri în familie.

Ioan Radu Topea a luat legătura cu cei care administrează pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” din dorința de a-și regăsi mama. Aceasta a plecat de acasă în urmă cu mulți ani, din cauza unor divergențe în familie. Sibianul a locuit cu bunicii până la 17 ani.

„Mă numesc TOPEA IOAN RADU, sunt născut la data de 12 decembrie 1988 în oraşul OCNA SIBIULUI, județul SIBIU. De aproape 9 ani sunt în căutarea mamei mele care se numeşte TOPEA ELENA. Am încercat să o caut și prin autoritati, dar din păcate fără nici un rezultat. De tatăl meu nu știu absolut nimic, am crescut în casa bunicilor până la vârsta de 17 ani, când din cauza unor divergențe în familie, mama a plecat. Întâmplător am găsit această pagină unde am citit povestea multor familii care s-au regăsit”, scrie tânărul.

În prezent, tânărul este la rândul său părinte, astfel că vrea să o reîntâlnească pe cea care i-a dat viață.

„M-aș bucura enorm de mult dacă şi eu aş afla ceva despre mama mea. Acum, la rândul meu sunt și eu părinte, dorința de a-mi regăsi mama nu mi-a dat niciodată liniște, am nevoie atât de mult să știu unde este şi dacă este bine. Visez mereu revederea noastră, la cât de frumoasă o să fie ziua când o voi reîntâlni”, spune acesta.

Un sibian din Ocna Sibiului își caută mama – „De aproape 9 ani, fără niciun rezultat”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi