FOTO: Calvarul din trafic de pe DN1 la Veștem – Când sunt gata lucrările

3.271

Șoferii care au drum pe DN1 în zona localității Veștem au parte de un adevărat calvar. La orele de vârf, se circulă bară la bară și se formează coloane de mașini. „Teroarea” va lua sfârșit abia peste câteva săptămâni, căci doar atunci vor fi gata lucrările.

Drumarii au început de mai multe săptămâni lucrările pe DN1 în zona localității Veștem, acolo unde se toarnă covor asfaltic pe o lungime de aproximativ zece kilometri. Din acest motiv, deseori se formează coloane de mașini în zonă.

Joi traficul a fost aglomerat pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu, de la giratoriul intersecției dintre DN1 cu DN7 și până la sensul giratoriu de la Parcul Industrial Șelimbăr.

„Este o lucrare destul de mare, dar absolut necesară pentru că erau multe gropi în zona respectivă. Se lucrează pe câte o bandă, pe o parte se frezează asfaltul vechi și pe celălalt sens se toarnă asfaltul nou. Știm că deranjează circulația, dar nu avem altfel cum să facem și lucrăm cât de repede putem ca până la începutul vacanței copiilor să terminăm treaba”, spun reprezentanții DRDP Sibiu. 

Aproximativ două săptămâni vor mai dura lucrările, în condițiile în care vremea va permite continuarea reparațiilor

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi